Nieuws

 • Dit moet u weten over de opkomende funderingsproblematiek
  on mei 23, 2024 at 8:29 am

  Funderingsproblemen komen steeds vaker voor. Naar verwachting krijgen ongeveer 800.000 woningen er de komende dertig jaar mee te maken. De kosten voor het repareren van de fundering kunnen fors oplopen. Daarom is het belangrijk om er op tijd bij te zijn. Waar moet u op letten?

 • Kenteken voor bijzondere bromfietsen wordt verplicht
  on mei 23, 2024 at 8:28 am

  Voor bijzondere bromfietsen, zoals de Segway, gaat een kentekenplicht gelden. Een bijzondere bromfiets moet dan een kentekenplaat hebben en geregistreerd zijn in het kentekenregister van het RDW. Hoe zit dat?

 • Houd uw leningen tegen het licht
  on mei 23, 2024 at 8:27 am

  De energierekening, boodschappen en benzine, de afgelopen tijd zijn de vaste lasten een stuk duurder geworden. Daardoor proberen veel mensen wat zuiniger te leven. Het is een goed moment om uw financiën eens door te nemen. Hebt u leningen lopen? Misschien kan het goedkoper. Hoe?

 • Uw tuin vergroenen? Daar is subsidie voor!
  on mei 23, 2024 at 8:26 am

  De gevolgen van klimaatverandering zijn steeds beter zichtbaar. We krijgen te maken met perioden van extreme neerslag en extreme droogte. Een groene tuin zorgt ervoor dat het water weg kan en dat de temperatuur aangenamer blijft. Wist u dat u subsidie kunt aanvragen voor het verduurzamen van uw tuin?

 • Extra aflossen op de hypotheek; de voors en tegens op een rij
  on april 18, 2024 at 8:29 am

  Extra aflossen op de hypotheek of niet? De meningen zijn verdeeld. Waar de een erop gebrand is de hypotheek extra snel af te lossen, wijkt de ander niet af van de maandelijkse betaling. Er is geen goed of fout, elke situatie is anders. Extra aflossen heeft voordelen, maar er zijn ook nadelen. We zetten de belangrijkste informatie voor u op een rij.