Nieuws

 • Aflossingsvrije hypotheek: aflossen of niet?
  on juni 24, 2021 at 8:28 am

  Veel huizenbezitters hebben nog een (deels) aflossingsvrije hypotheek. Deze hypotheek loopt gewoon door, maar moet ooit worden afgelost. In de meeste gevallen gebeurt dat bij de verkoop van uw huis. Maar zijn er ook andere mogelijkheden en oplossingen? Zo ja, welke?

 • Reizen in coronatijd: wat dekt de reis- en annuleringsverzekering?
  on juni 24, 2021 at 8:27 am

  Sinds half mei mag er weer worden gereisd voor vakanties naar het buitenland. Het is toegestaan om naar landen te gaan die de code groen of geel hebben. Dat is goed nieuws in coronatijd. Maar hoe zit het met de reis- en annuleringsverzekering tijdens corona? Zijn alle schades gedekt? Is annuleren nog mogelijk?

 • Belangrijke wijzigingen per 1 juli 2021
  on juni 24, 2021 at 8:26 am

  Zoals elk jaar verandert op 1 juli weer een aantal zaken. Zo worden onder meer de huren bevroren en het minimumloon aangepast. Bent u een oproepkracht, dan zijn er ook belangrijke wijzingen op het gebied van het aantal vaste uren. Wat verandert er voor u?

 • Tips voor veilige wifi op vakantie
  on juni 24, 2021 at 8:24 am

  De zomervakantie nadert met rasse schreden en er is gelukkig weer meer mogelijk. Internetten kunt u tegenwoordig overal: vanuit uw eigen bundel of via een Wifi-netwerk. Via internet kunt u het thuisfront laten meegenieten. Uw mail bekijken of een selfie is in een handomdraai gemaakt en verstuurd. Maar kunt u de wifi ook overal veilig gebruiken?

 • Oversluiten hypotheek? Dit zijn de overwegingen
  on mei 20, 2021 at 8:28 am

  De gemiddelde rentepercentages voor een hypotheek bedragen tegenwoordig minder dan 1 of 1,5 procent. Voor huizenkopers is het dus goed zaken doen met geldverstrekkers. Maar hoe zit het met hypotheken die al wat langer lopen? Oversluiten? Of juist niet? Dit zijn de overwegingen.