Nieuws

 • Een hypotheek voor 57-plussers? Dit zijn de opties!
  on november 23, 2023 at 8:29 am

  Na een klein dipje trekt de woningmarkt weer aan. Starters hebben het lastig, met name door de krapte op de woningmarkt, de hoge huizenprijzen en de stijgende hypotheekrente. Maar ook voor senioren is het afsluiten van een hypotheek niet vanzelfsprekend, daar hoort u alleen minder over. Toch zijn er – ook voor 57-plussers – verschillende mogelijkheden. Welke?

 • De zorgverzekering in 2024
  on november 23, 2023 at 8:28 am

  Het is november en dat kan maar één ding betekenen: zorgverzekeraars hebben hun premies voor het komende jaar bekend gemaakt. Nu kan het vergelijken beginnen. Want past uw huidige dekking nog wel bij uw persoonlijke situatie? We zetten de belangrijkste wijzigingen in de zorgverzekering voor u op een rij.

 • Zo laat u uw geld groeien
  on november 23, 2023 at 8:27 am

  Hoe spaart u? Traditioneel sparen is al een tijd niet meer zo aantrekkelijk vanwege de lage rente. Daarom gaan veel mensen op zoek naar alternatieven. Er is namelijk nog veel meer mogelijk met uw geld. We zetten de mogelijkheden voor u op een rij.

 • Is uw huis klaar voor de komst van koning winter?
  on november 23, 2023 at 8:26 am

  De bladeren vallen, de temperatuur daalt en de kerstverlichting verschijnt langzaam in het straatbeeld. Op naar een seizoen vol gezelligheid en knusse avonden thuis. Is uw huis al helemaal klaar voor de winter? Deze tips helpen u op weg.

 • Een duurzamer huis? Dit zijn de mogelijkheden
  on oktober 19, 2023 at 8:29 am

  Het huis verduurzamen, bij steeds meer mensen staat het hoog op de agenda. Met zonnepanelen kunt u zelf duurzame energie opwekken en met betere isolatie verbruikt u in de winter minder gas voor de verwarming. Energiebesparende maatregelen kunnen uw maandelijkse lasten verlagen. Maar hoe financiert u de zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp? We maken een overzicht.