Bevers & Boschman …een leven lang uw adviseur! 

Een leven lang rust en zekerheid! Wij zorgen daarvoor met een betrouwbaar, betrokken en deskundig advies. Of het nu gaat over het verzekeren van een reis  of het kopen van een huis, wij zijn u graag van dienst. Wij vinden het erg belangrijk dat het contact met u persoonlijk en direct is. Een afspraak kan daarom bij u thuis, zowel overdag als ’s avonds. Uiteraard bent u ook  altijd welkom op ons kantoor in Son.

Martin Bevers
Martin BeversMede-eigenaar Bevers & Boschman
“Vanaf 2010 heeft ons kantoor een mooie groei doorgemaakt. Dat geldt voor de diensten die we aanbieden én voor ons team. Dat telt inmiddels zes enthousiaste medewerkers. In mijn vrije tijd tennis en wielren ik graag en geniet ik van vakanties en uitjes, met mijn vrouw en twee kinderen en met vrienden.”
Rudi Boschman
Rudi BoschmanMede-eigenaar Bevers & Boschman
“Ik vind het belangrijk dat onze klanten een advies krijgen waar ik zelf voor 100 procent achter sta. Daar werken we elke dag hard voor met ons team. Als ik niet aan het werk ben, sport ik graag – wielrennen, voetballen en hardlopen – en genieten mijn vrouw en onze tweeling van mooie reizen en weekendjes weg. Met vrienden ga ik ook graag naar PSV.”
Gerard Bevers
Gerard BeversAdviseur Schade Zakelijk
“Ik ben in 1986 gestart met assurantie- en hypotheekkantoor Bevers Assurantiën. Daarvóór ben ik altijd werkzaam geweest in de verzekerings- en hypotheekbranche. Buiten mijn werk maak ik graag avontuurlijke reizen en mooie fietstochten.”
Karen van de Spijker
Karen van de SpijkerSchadebehandelaar en Algemene Zaken
“Ik ben samen met Esther verantwoordelijk voor de schadeafhandeling. Ik vind het fijn om mensen op deze manier te kunnen helpen, en doe dat al meer dan 25 jaar bij Bevers & Boschman, voorheen Bevers Assurantiën. Als ik niet werk vind ik het leuk om gezellig dingen te doen met vrienden en op vakantie te gaan naar Oostenrijk of Ibiza.”
Esther Rademakers
Esther RademakersSchadebehandelaar en Algemene Zaken
“Ik werk sinds 1993 in het verzekeringsvak en bij schadebehandeling ligt mijn hart. Het mooiste is als klanten tevreden naar huis gaan, met het gevoel dat ze gehoord en geholpen zijn. Naast mijn werk breng ik veel tijd door met mijn man en drie kinderen en met familie en vrienden.”
Pepijn Bruil
Pepijn BruilAdviseur Verzekeringen en Hypotheken
“Bevers & Boschman is een fijn kantoor, met leuke collega’s. Belangrijk uitgangspunt is dat we écht luisteren naar onze klanten, zodat we hen precies kunnen bieden wat ze nodig hebben. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin.”
Bregje Born
Bregje BornAdviseur Regiobank en Managementassistent
“In 2022 ben ik bij Bevers en Boschman begonnen als stagiair Management Assistent. Nadat ik mijn school had afgerond kreeg ik de kans om bij Bevers en Boschman te blijven werken, deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Ik ben begonnen op de afdeling administratie maar sinds kort ben ik adviseur van de RegioBank binnen Bevers en Boschman. U kunt bij mij terecht voor al uw bankzaken.

Wij vinden het belangrijk dat klanten zich gehoord voelen bij ons en met een goed gevoel ons kantoor weer uitlopen.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om een lekker wijntje te drinken op het terras of met vrienden en familie tijd door te brengen”