Huis en Gezin

Met de woonhuis- en inboedelverzekering bent u goed verzekerd tegen de financiële risico’s die u loopt door bijvoorbeeld brand of wateroverlast. Voor speciale en kostbare voorwerpen kunt u een kostbaarhedenverzekering afsluiten.

Aansprakelijkheid

Zelfs schade die u zelf veroorzaakt is dan verzekerd. Ongewild kunt u bij anderen schade veroorzaken en verplicht worden de schade te vergoeden. Hiervoor is er de aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstand

In de huidige maatschappij is het steeds vaker noodzakelijk om juridische actie te ondernemen om te krijgen waar u recht op heeft. Een rechtsbijstand- verzekering kan u een hoop ellende besparen.

Ongevallen binnen uw gezin

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helaas loopt niet ieder ongeval met een sisser af en zijn er soms blijvende gevolgen. De financiële consequenties kunnen dan een zware wissel trekken op uw toekomst en die van uw gezin. Een ongevallenverzekering kan de financiële gevolgen van een zwaar ongeval opvangen.

Verkeer

Als deelnemer aan het verkeer wilt u veilig op stap kunnen; of het nu met uw auto, motor, brommer, invalidenvoertuig of fiets is. U wilt zich ook geen zorgen hoeven maken over de financiële gevolgen van bijvoorbeeld een ongeval. U bent verzekerd van een goede dekking, tegen een aantrekkelijk tarief. Dat geeft een veilig gevoel.

Vakantie

Tijdens en voor uw vakantie wilt U zich niet druk maken over eventuele schade die u kan lijden. U geniet extra van uw vakantie of vrije dag als u weet dat alles goed verzekerd is. U wilt zich immers geen zorgen maken. Sluit daarom een reisverzekering af en denk aan uw verzekering voor uw caravan, pleziervaartuig, recreatiewoning of surfplank.

Leven

Door het afsluiten van een levensverzekering kunt u ervoor zorgen dat U of uw nabestaanden niet voor financiële problemen komen te staan.

Denk hierbij aan:
– Eerder stoppen met werken
– Aanvulling op uw pensioen
– Financiële gevolgen bij overlijden voor U en Uw nabestaanden

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid vormt in de huidige maatschappij een groot risico waar u als particulier zeker eens naar moet kijken. Wanneer u als particulier arbeidsongeschikt raakt, kan dit grote gevolgen hebben. De versoberde wetgeving van de overheid zorgt er immers voor dat niet in alle gevallen uw inkomen gewaarborgd blijft. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan zorgen voor de gewenste aanvulling en bijdragen aan een solide toekomst.

Weer aan de slag

Raakt u arbeidsongeschikt, dan wilt u graag snel weer aan de slag en bij voorkeur in uw oude beroep. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering voorziet in deze behoefte. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en omstandigheden zal uw advies worden samengesteld.

Zorg

Een goede ziektekostenverzekering is u op het lijf geschreven. Het draait immers om uw persoonlijke omstandigheden, uw voorkeuren en uw verwachtingen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u centraal staat bij het verzekeren van dit risico. Uw wensen en eisen vormen ons uitgangspunt voor een ziektekostenverzekering die écht bij u past.

Uitvaart

Het onverwachts wegvallen van een direct familielid; u zult er liever niet aan willen denken. Toch is het verstandig eens na te denken over een uitvaartverzekering. Of u nu een kapitaal wenst of persoonlijke begeleiding na een sterfgeval; alles is mogelijk.